Llibres
,
2018
Dissabte 20 d'octubre, 12h
Llibreria L'Odissea
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre 'Bon dia. Poemes de Bona nit'

Presentació del llibre 'Bon dia. Poemes de bona nit' de l'autor Salvador Comelles i amb les il·lustracions de Mercè Galí. La presentació comptarà amb la presència dels dos autors i tot compaginat amb la complicitat de la companyia de titelles Peus Grossos que farà un espectacle de titelles per explicar algun dels poemes.

Sinopsi: 

A l'hora d'anar a dormir, es pot llegir un conte, però també un poema. Aquests poemes de Salvador Comelles parlen de la nit: de quins són els somnis dels pirates; dels pijames dels animals; de les nits de pluja quan anem sentint com plou des del llit... Uns poemes senzills, tendres i divertits, que podrem repetir un dia i un altre.

Preu: 

Accés gratuït

Fitxa tècnica: 

Salvador Comelles és professor de la Facultat de Ciencies de l'Educació de la UAB i escriptor de narrativa juvenil i infantil. L'obra de Salvador Comelles es compon de narracions i poemes per a nens i nenes entre 7 i 12 anys.
Mercè Galí és il·lustradora en l'ambit infantil i juvenil. Majoritàriament, treballa per diferents publicacions com Cavall fort. Actualment compagina amb la docència impartint puntualment tallers creatius per a infants i classes de gravats per adults.

Organitza: 

Llibreria L'Odissea

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres