Llibres
,
2021
Del 17 al 30 d'abril
Diversos indrets
El Vendrell

Diada de Sant Jordi al Vendrell

El Vendrell encara la propera diada de Sant Jordi amb la il·lusió de recuperar els actes al carrer per a la ciutadania, després que la pandèmia ho impedís l’any passat.

Enguany, la Regidoria de Cultura ha presentat un programa d’actes ple de propostes per a tots els públics, gràcies al treball col·laboratiu amb entitats i associacions, autors i autores locals, institucions... Tot plegat ha fet possible bastir una agenda de propostes que, per tal de garantir la seguretat, s’han distribuït al llarg de més de deu dies.

No hi faltaran el tradicional pregó de la lectura organitzat per la Biblioteca Terra Baixa, les presentacions literàries, les exposicions, els recitals i concerts, els conta-contes i tallers...

A més, i per tal que tothom pugui accedir al Sant Jordi vendrellenc, el divendres 23 d’abril al matí, RTV El Vendrell oferirà un programa en directe des de la Plaça Vella amb entrevistes a tots els autors i autores locals que publiquen llibre enguany, amb actuacions en directe, amb la participació de les escoles del Vendrell i amb reportatges de com viuen la jornada llibreries i floristeries de la vila, entre altres.

Les parades de roses i llibres es podran gaudir al Vendrell tant el dia 23 com el 24, per evitar al màxim les aglomeracions de públic.

 

Programa: 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres