Llibres
,
2021
Dimarts 20 d'abril, 19h
Biblioteca Ventura Gassol
Calafell

Presentació del llibre 'Tsunami'

Presentació del llibre 'Tsunami' d’Albert Pijuan (Calafell, 1985), Premi Pin i Soler 2020, que a més acaba d’obtenir el Premi Finestres 2021 i actualment ja va per la segona edició.

Aquest acte s'ha recuperat del passat novembre (en que es va ajornar) i s’han respectat les inscripcions fetes aleshores. S’ha obert una llista de reserves per si hi hagués alguna baixa, o si el temps ho permet, es pogués fer al terrat de la Biblioteca.

Sinopsi: 

Hi ha dies en què la vida és bella, bellíssima; n’hi ha d’altres, en canvi, que sembla un infern. Això ho descobreixen tres cosins, fills dels tres germans fundadors d’un grup turístic amb hotels arreu del món. Als divuit anys, gaudeixen com mai i com ningú durant la inauguració del nou hotel a Sri Lanka: festes, alcohol, submarinisme, paisatges exòtics, luxe asiàtic… Ebris de tota la inconsciència de la joventut i de les facilitats econòmiques al seu abast.

Però les coses canviaran dràsticament quan una alerta de tsunami s’escampa per tots els racons de l’oceà Índic. En qüestió de minuts, hauran de deixar enrere l’illa i les bretolades que hi han perpetrat. Som al 2004 i aprendran que totes les accions tenen conseqüències -per a bé i per a mal- i que aquest, segurament, no serà el darrer tsunami de les seves vides.

Inscripcions: 

Inscripció prèvia per WhatsApp al 687 271 373 o per telèfon al 977 691 284.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres

  • imatge de control 1per1