AGENDA
Llibres
2015
Dijous 23 d'abril, Sant Jordi
  • undefined
Biblioteca Terra Baixa

Cita a cegues amb un llibre

El dia de Sant Jordi la Biblioteca Terra Baixa ens proposa una activitat ben original: Cita a cegues amb un llibre.

Aquesta iniciativa de préstec de llibres, nascuda en una biblioteca pública de Los Angeles (EUA) com a “Blind date with a book” (cita a cegues amb un llibre), consisteix a oferir una sèrie de llibres embolcallats de manera que resulta impossible identificar de quin títol o obra en concret es tracta. Els embolcalls dels llibres estan adornats amb fragments extrets del mateix document, per tal que els usuaris de la biblioteca es deixin seduir per aquests missatges, abans de decidir quin dels exemplars exposats podria ser un bon company de lectura per endur-se a casa. El títol del llibre no es desvetlla fins que el llibre es pren en préstec i, fins llavors, el lector no sap si finalment la tria d’aquesta lectura es podrà convertir en una veritable relació. Aquest any, la cita a cegues compta la participació d’usuaris lectors que ens han recomanat els seus petits secrets i que també queden embolcallats a la recerca d’un lector.

La Biblioteca al carrer

A més, del vestíbul de la Biblioteca Terra Baixa en sortirà una llengua, potser com la d’un drac, plena de llibres i roses que s’escamparà pel carrer Major. Per a grans i petits. Aquest any, la biblioteca serà al carrer. Hi haurà parades de novetats i altres propostes al vestíbul, i es podran llegir diaris i revistes al celobert de la Biblioteca.

* El dia de Sant Jordi la Biblioteca Terra Baixa farà serveis i horaris especials, és per això que no hi haurà préstec, tret la cita a cegues, ni wi-fi, ni internet... Estigueu atents als cartells informatius que hi haurà a les diferents plantes de la biblioteca.

Et pot interessar

Llibre 'Savage Coast', de Muriel Rukeyser traduït per Eulàlia Busquets
Divendres 28 de febrer, 19:30h
Falset
Carnaval d'Esterri d'Àneu, 2019
Del 20 al 25 de febrer
Esterri d'Àneu
Martha Zein, llibre 'Te puedo. La fantasía del poder en la cama' (ed.Catarata)
Dijous 16 d'abril, 19h
Girona
Espectacle familiar 'Hamelin' de la companyia Xip Xap
Divendres 13 de març, 18h
Tremp
Dissabtes de febrer, 11h
Vilafranca del Penedès
Del 28 de febrer a l'1 de març
Castelló d'Empúries, Empuriabrava
Quico Sallés
Dijous 27 de febrer, 19h
Piera
Fragment del cartell de la xerrada
Dilluns 2 de març, 18h
Salàs de Pallars