Fires i festes
,
2015
Dimecres 22 d'abril a la tarda
Biblioteca Terra Baixa
El Vendrell

Revetlla de Sant Jordi

La revetlla de Sant Jordi tindrà lloc el dia 22 d’abril a la tarda.

18h Bons poetes a la biblioteca. Cloenda del joc poètic

La revetlla començarà amb els poetes de la biblioteca més joves i bons, concretament amb la cloenda del joc poètic iniciat la setmana del Dia Mundial de la Poesia (21 de març): quatre petits jocs relacionats amb la poesia, l’objectiu dels quals és que els nens llegeixin i creïn les seves pròpies composicions. Els joves bons poetes de la Biblioteca faran de rapsodes per deixar-nos sentir les seves creacions i rebran un diploma que els acreditarà com a Bons Poetes.

20h Segon pregó de la lectura
El II Pregó de la Lectura del Vendrell anirà aquest any a càrrec de Josep Maria Inglès Rafecas, cronista de la vila. Hi haurà còpies del pregó per a tothom, que es repartirà un cop escoltat el contingut i desvetllada la sorpresa.

Presentació del llibre: 'Petonets pels puestus o a la recerca de l’amor sincer'

Tot seguit, Jordi Romeu Carol ens presentarà el seu llibre 'Petonets pels puestus o a la recerca de l’amor sincer', en què relata el viatge emocional de Joan Llorente, un jove de trenta anys passats a la recerca del veritable sentit de l’amor sincer; l’autor serà presentat per la vendrellenca Maria Pilar López Serra.

 

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar