Llibres
,
2016
Del 20 al 22 d'abril
Biblioteca
Masquefa

Presentació del llibre 'Escoles a la frontera' + 5è aniversari de la Biblioteca

Durant la setmana prèvia a Sant Jordi, la Biblioteca de Masquefa organitzarà diferents activitats per celebrar el seu 5è aniversari.

Dimecres 20 d’abril
19:00h: Recital poètic 'M’exalta el nou i m’enamora el vell'.
Aquest vers de J. V. Foix serveix de motivació que inspira aquest recital de poesia, Les poesies recollides tenen com a nexe comú, l'entorn industrial. A càrrec de Cacu Prat i Pep Tines acompanyat d’imatges artístiques de Sebastià Plans.

Dijous 21 d’abril
18:00h: Tot preparant Sant Jordi.
Trobada de lectors i lectores amb el Club de Lectura on es recomanaran lectures i es presentaran les darreres novetats editorials.

19:00h: Presentació del llibre de M. Carme Junyent 'Escoles a la frontera'.
L’autora masquefina explica l’experiència d’un any i mig que la va portar a visitar totes les escoles de l’Anoia. Reflexiona sobre el sentit de frontera en aquest territori, sobre l’ús de la llengua, com és la gent de cada poble i les històries familiars que hi ha al darrera.

Divendres 22 d’abril
17:00h: Festa d'aniversari de la Biblioteca. Arriben els Goblins!
Hi haurà la visita d'un dels Goblins del país dels Llibres de fantasia acompanyat de la Fina Lletres, la gran lectora de llibres. Cada nen haurà de donar una paraula al Goblin per guardar-la a la caixa màgica de mots per a que tots els escriptors puguin trobar-les. Els nens podran fer-se fotografies amb el Goblin. La Fina també explicarà uns quants contes i ens recomanarà llibres. La festa acabarà amb la dansa del país dels Goblins.
Tot seguit es bufaran les espelmes dels 5 anys i hi haurà berenar per a tothom.

 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres

  • imatge de control 1per1