Fires i festes
,
2018
Del 21 al 23 d'abril
Diversos indrets
Calaf

Sant Jordi

Aquest any, Calaf allargarà fins a tres dies les activitats entorn la diada de les lletres catalanes.

Programa: 

Dissabte 21 d'abril
10:00h | Plaça dels Arbres
Tallers per a infants a càrrec dels Diables de l'Alta Segarra
18:00h | Casino de Calaf
Presentació de la 'Topografia Mèdica del Dr. Llorens' a càrrec de Josep Maria Ustrell, Doctor en Medicina i Cirurgia, especialista en Estomatologia i Professor Titular d'Universitat, responsable de l'Ortodòncia, l'Ètica i la Història de l'Odontologia, entre d'altres. L'obra, publicada per primer cop el 1904 pel Doctor Ignasi Llorens, consisteix en un estudi d'aspectes topogràfics de la vila i descriu com era Calaf tant des del punt de vista físic com social.

Diumenge 22 d'abril
11:00h | Plaça dels Arbres
'Ruta literària per Calaf', una caminada on a través de 14 autors es donaran a conèixer diferents racons i fragments de la literatura catalana on apareix Calaf. La ruta és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.
18:00h | Casal de Calaf
Calaf canta Sant Jordi

Dilluns 23 d'abril
17:30h | Plaça dels Arbres
Dictat català i entrega dels premis dels Jocs Florals de Calaf.
L'objectiu és fer un acte més obert i participatiu i així donar a conèixer a tota la ciutadania les obres guanyadores de les diferents categories del certamen: Flor Natural (fins a 18 anys), que compta amb diferents subcategories que van des del cicle inicial fins a batxillerat; Englantina d'Or (+18 anys prosa) i Viola d'Or (+18 anys poesia). En total s'han presentat seixanta obres i només ha quedat deserta la subcategoria de 3r i 4t d'ESO.
Aquest any els Jocs Florals tenen un premi especial Manuel de Pedrolo que el jurat atorgarà, si és el cas, a aquella obra on hi valori algun tret vinculat a l'obra i/o figura de l’escriptor segarrenc.

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres