Llibres
,
2018
Dies 22 i 23 d'abril
Diversos espais de la població
Sort

Diada de Sant Jordi

En el marc de la diada de Sant Jordi, des de l'Ajuntament de Sort han preparat dos dies de celebracions amb concerts, presentacions literàries, tallers d'escriptura i lectura. Tot això, a més de les parades de llibres i roses que són habituals que, juntament amb el artesans que hi tindran presència, serà la primera Fireta del Carrer Major.

Programa: 

Diumenge 22 d'abril
17:30h Concert 'Ens n’anem a Holanda', a càrrec de l’orquestra Tulipa, de l’Escola itinerant de música i dansa del Pallars, formada per 27 components que ben aviat actuaran a Holanda.  
19h Presentació del conte 'El Tronquet para a Sort', amb la participació dels alumnes de P4 de  l’escola de Sort.

Dilluns 23 d'abril
16.30h a la Plaça Sant Eloi, diversos concerts de música a càrrec dels alumnes de l’Escola itinerant de música i dansa del Pallars.
Lectura de poemes, relats i contes per part d’alumnes de l'Escola i l'INS de Sort, dels cursos de català i tothom que s’hi vulgui sumar. També hi haurà espais de lectura, tallers i un punt d’informació de la Colla castellera Malfargats.
Durant tot el dia, els comerciants del Carrer Major i els artesans/es de la comarca organitzen la primera Fireta del Carrer Major on mostraran els seus productes a l’aire lliure i amb diversos punts de lectura amb llibres i contes. Al Terraplé (Av. Comtes de Pallars) es durà a terme l’activitat Missatges per la Llibertat, una iniciativa d’un grup de veïns i veïnes del poble per recollir missatges adreçats als polítics empresonats i als que estan a l’exili.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Sort

Col·labora: 

Serveis Comarcals de Català i Immigració, Escola À. Serafi Casanovas, Escola itinerant de música i dansa del Pallars, Biblioteca, Colla castellera Malfargats de Pallars, Òmnium Cultural, Església parroquial, comerços del carrer Major

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres