Gemma Velasco (Esbioesfera): "Cal fer molta incidència en un consum conscient, per decréixer" |
Barcelona |
Entorn |
24/05/2021 |
On anem de calçotada? |
Penedès |
Menjar i beure |
03/02/2019 |
On anem de calçotada? |
Centre |
Menjar i beure |
23/02/2021 |
De Fez a Lleida, àpats ‘a la marroquina’ al cor de Ponent |
Ponent |
Menjar i beure |
07/06/2018 |
Arnau Bosch: “La cuina no es pot modernitzar si no es coneix el receptari tradicional i del territori” |
Camp |
Menjar i beure |
12/03/2018 |
Jeroni Castell: "Tothom sabia que no teníem cap possibilitat menys nosaltres" |
Ebre |
Menjar i beure |
29/06/2017 |
Diego Alías: "Tocar de peus a terra, no perdre l’essència i tenir el control del que fem" |
Centre |
Menjar i beure |
05/12/2016 |
La Terra, una deliciosa finestra a l'Onyar |
Girona |
Menjar i beure |
08/06/2016 |
L'essència del KM-0 arriba al centre de Girona |
Girona |
Menjar i beure |
15/04/2016 |
Amposta acull 12 caravanes-restaurant |
Ebre |
Menjar i beure |
01/04/2016 |
Restaurant Taj: com enganxar-se a la cuina índia |
Girona |
Menjar i beure |
30/10/2015 |
Un cap de setmana romàntic a Tossa de Mar |
Girona |
Entorn |
14/05/2015 |
Km-0 Hamburgueses d’autor: un ‘guilty pleasure’ de qualitat |
Girona |
Menjar i beure |
10/05/2015 |
El temple de la cuina andalusa |
Penedès |
Menjar i beure |
03/06/2014 |
Cuina d'aquí en molt bones mans |
Penedès |
Menjar i beure |
18/03/2014 |
La Puntual, on tradició i modernitat es donen la mà |
Penedès |
Menjar i beure |
10/06/2014 |
Una pizza per WhatsApp, si us plau |
Camp |
Menjar i beure |
17/06/2013 |
Brasa i menús amb la millor relació qualitat preu |
Penedès |
Menjar i beure |
09/09/2013 |
Un àpat amb vista |
Ebre |
Menjar i beure |
25/06/2013 |
Brasa, ous, creps, (sidra) i vi bo |
Penedès |
Menjar i beure |
06/05/2013 |
Cal Saldoni, el primer restaurant Slow Food del Penedès |
Penedès |
Menjar i beure |
06/05/2013 |
Menjar japonès de qualitat a preu raonable |
Penedès |
Menjar i beure |
27/03/2013 |
Pasta i pizza artesanal (i de sèrie) |
Penedès |
Menjar i beure |
27/03/2013 |
Diego i Sònia, l’empenta fraternal al servei de la gastronomia |
Ebre |
Menjar i beure |
20/01/2013 |
El Delta de l'Ebre al plat |
Ebre |
Menjar i beure |
12/01/2013 |
M'han dit que a l'hotel s'hi menja molt bé... |
Ebre |
Menjar i beure |
22/12/2012 |
Autèntica cuina italiana a Amposta |
Ebre |
Menjar i beure |
27/10/2012 |
El Petit (gran) Cafè |
Ebre |
Menjar i beure |
06/10/2012 |
Casa Ramon: seixanta anys pescant i cuinant a Les Cases d’Alcanar |
Ebre |
Menjar i beure |
21/09/2012 |
La Llotja, el petit 'cottage' mariner a L’Ametlla de Mar |
Ebre |
Menjar i beure |
14/09/2012 |