Fantástico sr. Fox

Fantástico sr. Fox

Sinopsi

Basada en el llibre homònim del famós escriptor per a nens Roald Dahl, 'Fantàstic Sr. Fox' gira al voltant del Sr. Fox (a qui posa veu George Clooney), una intel·ligent i espavilada guineu, i la seva dona, la Sra. Fox (Meryl Streep).

La parella porta una vida d'allò més tranquil·la en una humil i familiar caseta, en la qual viuen amb el seu fill Ash (Jason Schwartzman) i el seu nebot Kristofferson (Eric Chase Anderson), que està gaudint d'unes vacances amb els seus oncles.

Després de molts anys d'una vida afable, els instints del Sr. Fox comencen a estar cada vegada més latents i, com a bona guineu, reprèn la seva vida de lladre de gallines i tot tipus d'ocells de les granges de voltant. Però l'actitud del Sr. Fox no sols causarà problemes a la seva família, sinó que es veuran afectats la resta d'animalons del bosc.

Tres malvats grangers, Boggis, Bunce i Bean, ha unit les seves forces per a atrapar a l'astuta guineu i els animals es veuran obligats a fer el propi per a salvar-se dels mesquins humans.