'La Bohème' en directe des de la Royal Opera House de Londres

'La Bohème' en directe des de la Royal Opera House de Londres

Sinopsi

Quan Rodolfo, un poeta que està escurat, coneix Mimì, una costurera, els dos s'enamoren instantàniament. Però la seva felicitat es veu amenaçada quan Rodolfo s'assabenta que Mimì està greument malalta.

 

L'aclamat director d'escena Richard Jones (Borís Godunov, Il Trittico) dirigeix una nova producció de 'La Bohème' de Puccini. Irresistible en la seva enginyosa i apassionada combinació de comèdia i tragèdia, l'òpera se centra en les vides d'un grup d'artistes joves mentre sobreviuen com poden en els marges bohemis de París, la capital del segle XIX. Jones aporta la seva característica mirada aguda i profunda a aquest clàssic molt estimat, visualitzat en l'espectacular i estilitzada escenografia, ambientada en la dècada de 1850, de Stewart Laing.

 

El romàntic retrat que realitza Puccini del París bohemi, amb una música memorable i una història d'amor extreta de la vida quotidiana, ha captivat els públics de tot el món, i que ha acabat convertint 'La Bohème' en una de les òperes més aclamades. Es va estrenar al Covent Garden de Londres l’any 1897 i, des de llavors, s’ha representat en teatres en més de 500 ocasions.