Fedora (Metropolitan Opera House de New York)

Fedora (Metropolitan Opera House de New York)

Sinopsi

Fedora és una òpera en tres actes amb música d'Umberto Giordano i llibret d'Arturo Colautti, basat en el drama homònim de Victorien Sardou.

Replet de melodies memorables, àries impressionants i confrontacions explosives, Fedora requereix un elenc de veus emocionants per a prendre vol, i la nova producció del Met promet complir.

La soprano Sonya Yoncheva, una de les artistes més fascinants de l'actualitat, interpreta el paper principal de la princesa russa del segle XIX que s'enamora de l'assassí del seu promès, el Comte Loris, interpretat pel tenor estrella Piotr Beczała.

La soprano Rosa Feola és la comtessa Olga, la confident de Fedora, i el baríton Artur Ruciński és el diplomàtic De Siriex, amb el benvolgut mestre del Met Marco Armiliato com a director.

El director David McVicar ofereix una posada en escena detallada i dramàtica basada en un enginyós escenari fix que, com una nina russa, es desplega per a revelar els tres escenaris distintius de l'òpera: un palau a Sant Petersburg, un elegant saló parisenc i una pintoresca vila a l'Alps suïssos.