La espía que me amó

La espía que me amó

Sinopsi

L'agent James Bond, del servei secret britànic, es veu obligat a col·laborar amb una agent del servei soviètic per a investigar la desaparició de dos submarins nuclears. Les poderoses armes han desaparegut per culpa d'un multimilionari anomenat Stromberg, l'objectiu del qual és matar a la població mundial per a crear una civilització perfecta sota la mar.

Tauró, amb les seves dents d'acer, es va convertir en un dels vilans més mítics de la saga Bond i el cotxe que es convertia en submarí, i que disparava des de míssils fins a dolls de petroli, és un dels memorables gadgets que utilitzava l'agent 007 en aquesta producció que va comptar amb un pressupost de tretze milions i mig de dòlars, tot un rècord per a l'època.

La noia Bond de la història va ser Barbara Bach, una model de passarel·la que es va passar al cinema amb aquesta cinta on interpretava a una agent del KGB que investiga la desaparició d'uns submarins nuclears. Va ser el primer personatge femení de la saga al qual van voler retratar com alguna cosa més que una cara bonica, així que les seves gestes estaven a l'altura de l'agent 007 amb qui, al principi, no es portava gens bé.

Es tracta d'un dels títols claus perquè l'agent 007 continués tenint noves missions en la pantalla gran i amb el temps s'ha convertit en una dels lliuraments més mítics del personatge.