Acorralado

Acorralado

Sinopsi

John Rambo, un ex combatent de la Guerra de Vietnam, viatja fins a un petit poble on hi vivia un bon amic. Però en arribar s'assabenta que el jove ha mort. Vagant sense rumb, Rambo desperta el recel dels policies del lloc que el detenen i el porten a comissaria. La seva fugida de la presó serà l'inici d'una autèntica cacera humana quan Rambo s'amagui en el bosc i els agents intentin atrapar-lo.

Quan l'adaptació de la novel·la 'First Blood', de David Morell, va arribar a les mans de Martin Scorsese, va començar a planificar-la com un drama sobre un veterà de Vietnam que estaria interpretat per Robert De Niro. També Mike Nichols ho veia com un drama per poder aprofundir en els traumes del protagonista, que volia que fos encarnat per Dustin Hoffman.

Warner també va voler donar la seva opinió, i va proposar a actors més de moda com John Travolta, Steve McQueen o Clint Eastwood. Però Stallone, desitjant canviar d'aires després de la fama que havia aconseguit la seva Rocky Balboa, es va fer amb el guió i el va reescriure per a convertir-lo en una pel·lícula d'acció. Entre els canvis més significants està el del final de la novel·la, radicalment diferent del de la pel·lícula. Va ser aquest canvi el que va fer que Kirk Douglas abandonés el projecte i deixés el paper del coronel Trautman en mans de Richard Crenna. Fins a Quentin Tarantino li va recriminar fa uns anys a Stallone que no respectés el final de la novel·la.