Rainbow

Rainbow

Sinopsi

Dora és una adolescent amb un talent extraordinari per a la música i una energia interior difícil de contenir. Després d'una forta discussió amb el seu pare el dia del seu aniversari, Dora marxa de casa amb el seu gos Totó i comença un viatge a la recerca de la seva mare, a la qual no ha conegut perquè va desaparèixer quan ella era un bebè.

Pel camí va fent nous amics amb els quals s'embarca en un road trip cap a Ciutat Capital, però també s'enfronta a perillosos enemics que volen impedir per tots els mitjans que descobreixi el misteri del seu passat, però la vitalitat i la màgia de Dora l'ajuden a arribar al final del seu viatge, que és el principi d'un altre.

El nou projecte cinematogràfic com a director de Paco León, narra el viatge iniciàtic d'una adolescent. És una versió contemporània i molt lliure inspirada en el clàssic literari 'El meravellós Mag d'Oz'. Amb guió escrit per Javier Gullón i el mateix León, la pel·lícula compta amb una important presència de diferents disciplines artístiques com la dansa, la moda, les arts plàstiques i, principalment i de manera destacada, la música.